11. heinäkuuta 2013


Hei! Olen Malla, ja tämä on elämäni ensimmäinen blogipostaukseni! Syy blogin perustamiselle kumpuaa pitkäaikaisesta halustani pitää virtuaalista päiväkirjaa itselle, mutta sellaisista asioista jotka tahdon jakaa myös muun maailman kanssa. Parhaassa tapauksessa siis myös te arvon lukijani tulette saamaan tästä iloa ja viihdykettä!

Elän tällä hetkellä jännittäviä aikoja, sillä olen lähdössä vajaan kahden kuukauden kuluttua Japaniin vaihto-opiskelemaan. Täällä Suomen päässä on vielä rutkasti hoideltavia asioita, en malttane olla avautumatta niistä jossain määrin myös täällä.

Tämän virtuaalipäiväkirjani todella ottaessa tulta alleen, tulen vaihdon aikana varmasti kertomaan asumisesta ja elämisestä Japanissa, siellä opiskelemisesta, ja tietenkin ihan siitä ihmeellisestä arjesta. Ja tämän arjen ihmeellisyyspotenssin kasvattamiseksi tavoitteenani on myös alkaa harrastamaan siellä jotakin totaalisen eksoottista!

Sanotaan, että Kioto ei ole mikään bilekaupunki, ja että jos tahtoo lähteä juhlimaan, niin kannattaa suunnata naapurikaupunkiin Osakaan. Niin tai näin, niin olen kyllä vähän ajatellut etsiväni kaikki Kioton epäilyttävimmät ug-mestat käsiini, pakkohan niitä siellä on olla. Saa vinkata, jos tietää jotakin kiinnostavaa!

Nyt pidemmittä puheitta, kiva kun tulit ja toivottavasti viihdyt kanssani!

                                                         



1 kommentti: